Velkommen til ordførernes turer i Trondheimsregionen 2019.

 På tur med ordfører’n for 13. gang  #utitrøndelag

 Ordførerne i Trondheimsregionen går alltid foran og viser vei. Nå tar de på nytt med seg innbyggerne ut på tur og deler sine turopplevelser. Dette gjør de for å sette fokus tiltak som er godt for folkehelsa og ser at oftere ut på tur er et av de viktige helsefremmende tiltakene i kommunene.

 

Trondheim kommune med ordfører Rita Ottervik inviterer på tur langs Hjertepromenaden mandag 13. mai. Oppmøte og parkering ved rådhuset med avgang kl. 18.00

Klæbu kommune med ordfører Kirsti Tømmervold inviterer på tur i den nye Sentrumsrunden mandag 27. mai. Oppmøte og parkering ved kulturhuset i Klæbu med avgang kl. 18.00

Selbu kommune med ordfører Ole Morten Balstad inviterer på tur til Håinnsjøene i Renåa onsdag 5. juni. Oppmøte og parkering i Renåa kl. 18.00.

Malvik kommune med ordfører Ingrid Aune inviterer på tur til Storfossen og de nye tilretteleggingstiltakene i Homlavassdraget tirsdag 11. juni kl. 18.00. Parkering for de som ønsker å en kortere tur, tur/retur Storfossen, kan parkere på parkeringplassen ved Fv 963 ( Selbuveien). For de som ønsker å gå Homlastien tilbake til Hommelvik, vil det bli satt opp busser fra rådhuset i Hommelvik kl. 17.30 og opp til oppmøtestedet. Oppmøte for alle ved parkeringsplassen ved Selbuveien kl. 18.00.

Skaun kommune med ordfører Jon P Husby inviterer på tur til Rundhaugen på Mjølhuskjølen onsdag 12. juni. Oppmøte og parkering på Rossmyra. Det er bomvei frem til parkeringsplassen.

Melhus kommune med ordfører Gunnar Krogstad inviterer på tur til Mælberget på Gåsbakken på grensa til Meldal kommune torsdag 13. juni. Oppmøte med avgang Gåsbakken skole kl. 18.00.