Friluftsdager 2023 - headerbilde Kef/Haukvatnet

Friluftsdag på Grønneset ved Ånøya i Skaun har sammen med Skaun IL vært arrangert siden 2001 og arrangeres søndag 11. juni.

Friluftsdag ved Stavsjøen i Malvik har sammen med Malvik Jeger og fiskeforening arrangeres søndag 27. august og har vært arrangert siden 1999 og arrangeres for 25. gang i 2023.

Friluftsdag i bydel Klæbu i Trondheim og på Teigen bygdemuseum arrangeres sammen med Klæbu historielag og andre søndag 3. september. Frilufstdagen har vært arrangert siden 1998.

Høstdag ved Haukvatnet i Trondheim arrangeres søndag 3. september og har vært arrangert siden 1993. Høstdagen har blitt et av norges største tilrettelagte utendørs friluftsliv- og idrettsarrangementer spesielt tilrettelagt for mennesker med funksjonsnedsettelser. Høstdagen er 30 år i 2023 og arrangeres i samarbeid med Trøndelag idrettskrets og Forum for Natur og friluftsliv.

Friluftsdag i Selbu har vært arrangert siden 2009 og arrangeres ved Peder Morset folkehøgskole lørdag 9. september.

Høstdag i Vassfjellet i Melhus arrangeres ved Vassfjellhytta søndag 17. september i sammarbeid med Melhus IL trim. Høstdagen har vært arrangert siden 1995.

Følg med på Instagram @trondheimsregfriluft og facebook Forum for natur og friluftsliv Trøndelag Trondheimsregionens Friluftsråd Høstdagen ved Haukvatnet Trøndelag idrettskrets para